Brug for hjælp?

FAQ

Nedenfor har vi svaret på jeres mest stillede spørgsmål. Har du brug for mere information om WakieWakie eller hjælp til brug af appen er du altid mere end velkommen til at kontakte vores support-team.

DET GRUNDLÆGGENDE


Hvad er WakieWakie?

WakieWakie er det sociale vækkeur, der vækker dig med søde, motiverende og inspirerende indtalte beskeder. WakieWakies kanalunivers består af et bredt udvalg af wakere, som fx kunstnere, organisationer eller livsstilsbloggere, der sørger for, at der altid er masser af spændende wakies til at give dig den bedste start på dagen.

Hvor meget koster appen?

0 kroner. WakieWakie kan downloades gratis i App Store og Google Play til smartphones.

KOM GODT IGANG


Hvordan opretter jeg en bruger?

Alle kan være med, det kræver blot, at du downloader appen til din smartphone og opretter dig som bruger. Som bruger har du adgang til alle wakies og kan følge kanaler eller like og kommentere på de wakies du vækkes af. Du opretter en bruger direkte fra appen på din smartphone.

  • Download WakieWakie-appen til iOS fra App Store eller til Android fra Google Play.
  • Når appen er installeret, skal du trykke på  for at åbne den.
  • Nu skal du vælge om du vil oprette en bruger med din Facebook-konto eller med din email-adresse. Hvis du tilmelder dig via Facebook, vil du blive bedt om at logge på din Facebook-konto, hvis du ikke allerede er logget på.
  • Hvis du tilmelder dig med en e-mail-adresse, skal du oprette et brugernavn og en adgangskode samt udfylde dine profiloplysninger. Opret din bruger ved at klikke på ‘Færdig’.
Hvordan følger jeg en kanal?

Under ‘Opdag’ ligger alle de kanaler, du kan følge. Klik ind på dem du synes er interessante, og følg kanalen ved at klikke på +følg-knappen.

Hvordan fungerer kanalerne?

Kanalerne er din mulighed for at følge de wakere du altid vil vækkes af, men også for at udforske nye kunstnere etc. Når du følger en kanal, tilføjes nye wakies fra kanalen altid automatisk til dit ‘Feed’. Du sammensætter således dit eget personlige vækkeur af wakies fra de forskellige kanaler, og du bliver vækket af nye wakies, når de ligger klar.

Kan jeg blive vækket af wakies fra en kanal uden at følge den?

Du har altid mulighed for at klikke ind på hver enkelt kanal, browse rundt og udvælge enkelte wakies, du gerne vil vækkes af den efterfølgende morgen. Vil du være sikker på altid at blive vækket af kanalen, skal du blot klikke på +følg-knappen.

Hvilke wakies kommer i mit feed?

Dit feed indeholder wakies fra de kanaler du følger, samt de enkelte wakies du har udvalgt fra kanaler du ikke følger. Nye wakies overføres automatisk fra de kanaler du følger.

Hvordan kan jeg stoppe med at følge en kanal igen?

Hvis du ikke længere ønsker at følge en wakie-kanal, skal du blot gå ind på den pågældende kanal og klikke på ‘Følger’-knappen. Herefter bliver den hvid, og du følger ikke kanalen længere.

Kan jeg blive vækket af flere kanaler på samme morgen?

Ja. Du bliver vækket af alle de kanaler du følger. Så hvis fem af kanalerne har fået nye wakies, vil de alle automatisk blive tilføjet til dit feed.

Kan jeg snooze med appen?

Wakie-vækkeuret er altid indstillet til at snooze. Klik på snooze, når vækkeuret lyder, så vækker den dig igen om ni minutter.

Bliver jeg vækket, hvis de kanaler jeg følger, ikke har indspillet nye wakies?

Er der ikke blevet indtalt nye wakies, skal du udvælge nogle blandt de eksisterende wakies i kanaluniverset. Inden du indstiller vækkeuret vil du kunne se, at der skal tilføjes wakies til dit feed. Under uret vil der stå “Tilføj wakies”. Klik på teksten og udvælg de wakies du vil vækkes af i kanalerne.

FUNKTIONER


Udforsk appen

Under ‘Opdag’ kan du finde kanaler, som du måske vil synes godt om, samt wakies fra kanaler du endnu ikke følger.

Organiser dit feed

Under ‘Feed’ har du mulighed for at organisere rækkefølgen på dine wakies. Hold fingeren inde på den wakie du ønsker at flytte og træk den op eller ned i dit feed. Klik påfor at fjerne en wakie fra dit feed eller for at gå direkte til kanalen for at udvælge flere wakies.

Indstil uret

Du indstiller uret ved at rulle på talhjulene, indtil du når det klokkeslæt, hvor du gerne vil vækkes. Klik på ‘Sæt vækkeuret’-knappen for at aktivere vækkeuret. Skærmen bliver stort og kan bruges som et natur. Over naturet kan du altid se, hvornår du har sat vækkeuret til

Appen SKAL køre i baggrunden!

Husk at lade WakieWakie køre i baggrunden på din smartphone - så bliver du vækket til en morgen fyldt med dine udvalgte wakies.

Tilpas bruger

Under ‘Mere’ har du mulighed for at tilpasse din brugerprofil. Du kan tilføje et godt billede af dig selv, samt ændre dit brugernavn og adgangskode. Husk at klikke på ‘Færdig’, når du har foretaget dine ændringer.

HJÆLP


Mit vækkeur vækkede mig ikke her til morgen, hvorfor?

Tjek om du måske er kommet til at lukke WakieWakie helt ned. Appen skal have lov til at køre i baggrunden for at kunne vække dig.

Jeg har ikke modtaget min bekræftelses-e-mail for min bruger?

Prøv at tjekke om den skulle være endt i din spam-mappe. Hvis du stadig ikke kan finde den, kan du prøve oprettelsesprocessen igen. Oplever du fortsat problemer, så send en e-mail til os på camilla@wakiewakieapp.com.

Hjælp, jeg har glemt mit brugernavn/adgangskode

Det kan ske for selv den bedste. Kontakt vores support-team, så hjælper vi dig ind i WakieWakie igen.

Hvordan kan jeg deaktivere min WakieWakie-bruger?

Har du ikke længere lyst til at være en del af WakieWakie, så kontakt os på camilla@wakiewakieapp.com.

Hvordan får min yndlingskunstner en kanal?

Hvis din yndlingskunstner eller -organisation endnu ikke er med i appen, så giv os besked. Vi inviterer løbende nye wakere indenfor i WakieWakie - måske dit store idol skal være den næste?

SUPPORT


Vi vil altid rigtig gerne høre fra dig. Og oplever du problemer med WakieWakie eller har du et spørgsmål om brugen af appen, så hold dig endelig ikke tilbage. Skriv en mail til os på camilla@wakiewakieapp.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer, men for at give dig personlig support fra rigtige mennesker, har vi taget lørdag og søndag fri. Vi vender dog altid stærkt tilbage mandag.