Brug for hjælp?

FAQ

Nedenfor har vi svaret på jeres mest stillede spørgsmål. Har du brug for mere information om WakieWakie eller hjælp til brug af appen er du altid mere end velkommen til at kontakte vores support-team.

DET GRUNDLÆGGENDE


Hvad er WakieWakie?

WakieWakie er vækkeuret og podcastafspilleren, der giver dig den allerbedste start på dagen. WakieWakie erstatter nemlig din alarms ulidelige lyd, og skaber i stedet en god morgen ved at vække dig med underholdende, relevante og motiverende wakies. I WakieWakie har du adgang til et bredt udvalg af spændende kanaler, som du kan følge og udvælge indhold fra, der automatisk tilføjes til dit personlige morgenfeed. Du kan eksempelvis vælge at slå øjnene op til tonerne af det blide morgenklaver, dernæst blive talt nænsomt i gang af yogalæreren, så lytte til en særlig version af den seneste single fra The Minds of 99 og runde din vækning af med en historie om ‘Dagens Dyr’ fortalt af Sebastian Klein. Ønsker du i stedet at få en kort aktualiseret introduktion til dagen, kunne du lade Verdens Bedste Nyheder præsentere seneste positive nyt fra tredjeverdenslandene og dernæst lytte til en kort podcast med de tre vigtigste nyheder fra Politiken og afslutte morgenen med et overblik over dagens fodbold leveret på sengekanten af Bold.dk.

Hvor meget koster appen?

0 kroner. WakieWakie kan downloades gratis i App Store og Google Play til smartphones.

KOM GODT IGANG


Hvordan opretter jeg en bruger?

Alle kan være med, det kræver blot, at du downloader appen til din smartphone og opretter dig som bruger. Som bruger har du adgang til alle wakies og kan følge kanaler eller like og kommentere på de wakies du vækkes af. Du opretter en bruger direkte fra appen på din smartphone.

  • Download WakieWakie-appen til iOS fra App Store eller til Android fra Google Play.
  • Når appen er installeret, skal du trykke på  for at åbne den.
  • Nu skal du vælge om du vil oprette en bruger med din Facebook-konto eller med din email-adresse. Hvis du tilmelder dig via Facebook, vil du blive bedt om at logge på din Facebook-konto, hvis du ikke allerede er logget på.
  • Hvis du tilmelder dig med en e-mail-adresse, skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Opret din bruger ved at klikke på ‘Færdig’.
Hvordan følger jeg en kanal?

Under ‘Opdag’ ligger alle de kanaler, du kan følge. Klik ind på dem du synes er interessante, og følg kanalen ved at klikke på +følg.

Hvordan fungerer kanalerne?

Kanalerne er din mulighed for at følge de wakere du altid vil vækkes af, men også for at udforske nye kunstnere etc. Når du følger en kanal, tilføjes kanalen til dit feed, så nye wakies automatisk finde vej til dit morgenprogram. Har kanalen ikke udgivet en ny wakie får du i stedet automatisk en vilkårlig wakie i dit feed, så du slipper for selv at skulle opdatere dit feed.

Kan jeg blive vækket af wakies fra en kanal uden at følge den?

Du har altid mulighed for at klikke ind på hver enkelt kanal, browse rundt og udvælge enkelte wakies, du gerne vil vækkes af den efterfølgende morgen. Vil du være sikker på altid at blive vækket af kanalen, skal du blot klikke på +følg-knappen.

Hvilke wakies kommer i mit feed?

Dit feed indeholder wakies fra de kanaler du følger, samt de enkelte wakies du har udvalgt. Når du følger en kanal kommer nyhed først i dit feed og herefter kører indholdet på shuffle. Følger du en nyhedskanal kommer der kun wakies fra kanal i dit feed, når dagsaktuel nyhed ligger klar til dig.

Hvordan kan jeg stoppe med at følge en kanal igen?

Hvis du ikke længere ønsker at følge en wakie-kanal, skal du blot gå ind på den pågældende kanal og klikke på ‘Følger’. Herefter bliver den hvid og du følger ikke kanalen længere.

Kan jeg blive vækket af flere kanaler på samme morgen?

Det kan du tror. Du bliver vækket af alle de kanaler du følger. Du kan altid se og høre dit kommende morgenprogram under ‘Feed’ i appen.

Kan jeg snooze med appen?

Wakie-vækkeuret er altid indstillet til at snooze. Når du klikker på morgenbeskeden fra WakieWakie kommer du direkte ind til snooze-knappen. Når du klikker på snooze går der lige præcis ni skønne minutter før vækkeuret vækker dig igen.

Bliver jeg vækket, hvis de kanaler jeg følger, ikke har indspillet nye wakies?

Ja, så længe der er wakies i dit feed, bliver du altid vækket. Inden du indstiller vækkeuret kan du altid se, hvad du har i vente af wakies i dit feed.

FUNKTIONER


Udforsk appen

Under ‘Opdag’ kan du få et overblik over alle kategorier og hoppe ned i hvert enkle og finde lige netop dem, der er noget for dig. Derudover har du under ‘Opdag’ mulighed for at følge din yndlingskanaler, preview ukendte wakies, tilføje wakies individuelt til dit feed eller give et like til de bedste wakies samt lidt morgenkærlighed tilbage med en rar kommentar.

Organiser dit feed

Under ‘Feed’ har du mulighed for at tilpasse rækkefølgen på dine wakies og de kanaler du følger. Hold fingeren inde på den wakie eller kanal du ønsker at flytte og træk den op eller ned i dit feed. Klik påfor at fjerne en wakie fra dit feed eller for at gå direkte til kanalen for at udvælge flere wakies.

Indstil uret

Du indstiller uret ved at rulle på talhjulene, indtil du når det klokkeslæt, hvor du gerne vil vækkes. Klik på ‘Sæt vækkeuret’ for at aktivere vækkeuret. Skærmen bliver stort og fungerer nu som et digitalt ur, så du altid kan tjekke klokken om natten uden af blive blindet. Over uret kan du altid se, hvornår du har sat vækkeuret til.

Appen SKAL køre i baggrunden!

Husk at lade WakieWakie køre i baggrunden på din smartphone – så bliver du vækket til en morgen fyldt med dine udvalgte wakies.Dette betyder, at du gerne må gå ud af WakieWakie og bruge andre apps efter du har sæt vækkeuret til. Det er bare vigtigt, at du ikke fuldstændig lukker og slukker for appen.

Tilpas bruger

Under ‘Mere’ har du mulighed for at tilpasse din brugerprofil. Du kan tilføje et godt billede af dig selv, samt ændre dit brugernavn og adgangskode. Husk at klikke på ‘Færdig’, når du har foretaget dine ændringer.

HJÆLP


Mit vækkeur vækkede mig ikke her til morgen, hvorfor?

Tjek om du måske er kommet til at lukke WakieWakie helt ned. Appen skal have lov til at køre i baggrunden for at kunne vække dig.

Jeg har ikke modtaget min bekræftelses-e-mail for min bruger?

Prøv at tjekke om den skulle være endt i din spam-mappe. Hvis du stadig ikke kan finde den, kan du prøve oprettelsesprocessen igen. Oplever du fortsat problemer, så send en e-mail til os på camilla@wakiewakieapp.com.

Hjælp, jeg har glemt mit brugernavn/adgangskode

Det kan ske for selv den bedste. Kontakt vores support-team på camilla@wakiewakieapp.com, så hjælper vi dig ind i WakieWakie igen.

Hvordan kan jeg deaktivere min WakieWakie-bruger?

Har du ikke længere lyst til at være en del af WakieWakie, så kontakt os på camilla@wakiewakieapp.com.

Hvordan får min yndlingskunstner en kanal?

Hvis din yndlingskunstner eller -organisation endnu ikke er med i appen, så giv os besked. Vi inviterer løbende nye wakere indenfor i WakieWakie - måske dit store idol skal være den næste?

SUPPORT


Vi vil altid rigtig gerne høre fra dig. Og oplever du problemer med WakieWakie eller har du et spørgsmål om brugen af appen, så hold dig endelig ikke tilbage. Skriv en mail til os på camilla@wakiewakieapp.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer, men for at give dig personlig support fra rigtige mennesker, har vi taget lørdag og søndag fri. Vi vender dog altid stærkt tilbage mandag.