Roskildes frivillige 2017

Roskilde Festival 2017 logo

Innovationsfonden, Roskilde Festival og WakieWakie samarbejder i år om at give unik og personlig morgenvækning til de mere end 32.000 frivillige til årets Roskilde Festival.

Om det er et hegn, der skal passes, eller det er stribevis af fadøl, som skal skænkes, bliver det hele gjort med det største smil. Roskilde Festivals store frivilligekorps bliver i år vækket af deres største idoler.

UDEN FRIVILLIGE, INGEN FESTIVAL

De slide og slæber. De skænker og serverer. Og de søger hvert år for, at Dyrskuepladsen endnu engang står klar til at modtage de mange kunstnere og festivalgæster, der hvert år gør Roskilde Festival til noget helt særligt. Roskilde Festivals frivillige gør en uundværlig indsats og fortjener en særlig tak! Til det formål har WakieWakie lavet en Roskilde Festival-kanal til de mange tusinde frivillige på årets festival.

Om det er et hegn, der skal passes, eller det er stribevis af fadøl, som skal skænkes, bliver det hele gjort med det største smil. Roskilde Festivals store frivilligekorps bliver i år vækket af deres største idoler.

DEN BEDSTE START PÅ FESTIVALDAGEN

Roskilde Festivals frivillige får under årets festival mulighed for at blive vækket fra en særlig wakie-kanal. Her står et bredt udvalg af de optrædende kunstnere klar med sange, peptalks og personlige hilsner, der takke de frivillige for deres store indsats. Kanalen sikrer derfor ikke blot, at de frivillige kommer op til deres vagter, men giver vigtigst af alt de frivillige den bedste start på deres vagt med verbale skulderklap og anerkendelse for deres store indsats på festivalen. Kanalen er særligt målrette Roskildes Frivillige, men alle er hjertelig velkommen til at vågne med, når der hver dag kommer nye kreative, kærlige og musikalske walkies fra kunstnerne.

175
KUNSTNERE
32.000
FRIVILLIGE
100%
NON-PROFIT

SAMARBEJDET

Innovationsfonden og Roskilde Festival har indgået et samarbejdet, hvor de giver et lille udvalg af iværksættere mulighed for at anvende Roskilde Festival som et levende laboratorium. Har får det lille udpluk af iværksættere mulighed for at teste nye idéer og løsninger af, når Dyrskuepladsen forvandler sig til Danmarks fjerdestørste by målt på indbyggertal.

Vi er stolte over at være med, og glæder os helt vildt til at give de frivillige den allerbedste festivaldag lige fra de vågner!